Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bälinge IF INAKTIV P-00 fotboll

3 juni 2012
17:00

Bälinge IF P 99 svart

Referat: Tierps IF P99 - Bälinge IF P 99 svart

Match på konstgräs pga det myckna regnandet undre lördagen. Efter en minut gör vi 1-0, efter tio står det 2-2. Innan halvleken är slut har Tierp sprungit ifrån till 6-2, detta trots en straffräddning av Joseph i målet. Tierp är lite större, lite snabbare och spelar ett rakt anfallsspel där de springer igenom alltför ofta. I andra halvlek håller vi upp spelet bättre och kliver in mer rejält i närkamperna. Detta resulterar i flertalet frisparkar för oss - vi gör två mål i halvleken, tyvärr gör Tierp det också (ett av dom på ytterligare en straff). Slutresultat 8-4 till Tierp. Extra tack till de 99:or som hjälpte till idag Max (3 mål!), Markus och Albin. Bälinges fjärde mål på frispark av Daniel G.

lör 8 sep 2012, 11:00 Bälinge IF P 99 svart - Tierps IF P99 2 - 6